Barcelona: Bellafila nº 4. Telèfon: 630591116 gemmapsicologaclinica.blogspot.com
Girona: Jaume I nº 5,1er. Telèfon: 630900925. Facebook:
Teràpies de creixement

 

El principal objectiu de les teràpies de creixement personal es facilitar que la persona assoleixi un nivell òptim d’autoconeixement, potenciant el ressorgiment de recursos propis.
Les Terapeutes de Psicoteràpia integral valorem positivament el desig intern i personal que tenim les persones d’experimentar un sentiment de pau i benestar amb nosaltres mateixes. En les nostres consultes, propiciem aquest viatge interior de forma progressiva, prioritzant els objectius necessaris que cal assolir en aquest període de creixement personal.
despachorosaDes de la nostra experiència, sabem que durant aquest procés la persona va consolidant i construint les seves bases d’autoestima, superació de reptes i dificultats personals. En la darrera fase del procés psicoterapèutic és produeixen tota una sèrie de canvis positius que el client experimenta amb un despertar de la consciència, de l’espiritualitat, i que en definitiva és concreten en un increment del benestar personal i interpersonal. El resultat és un sentiment de renaixença, amb l’adquisició de més capacitat per a viure plenament, i un desenvolupament de l’equilibri entre els nivells cognitiu, emocional i conductual de la persona.

Vegin l’exemple a través del testimoni de la Clàudia en el que expressa aquest nou despertar (extret del llibre: Viaje al interior de uno mismo, Espel 2014).
“Clàudia:
Creo que he conseguido ‘el Objetivo’ que tenia al començar la teràpia. Considero que hoy ya vivo, con plenitud; consciente de que continuo haciendo camino, que no se acaba nunca y deseando seguir aprendiendo, pero hoy ya me siento vivir...Y esto para mí, es indescriptible...¡Nunca hubiera pensado, al inicio de la teràpia que me sentiria como me siento hoy!. Plena,contenta, serena, completa. Con herramientas para vivir.”