Barcelona: Bellafila nº 4. Telèfon: 630591116 gemmapsicologaclinica.blogspot.com
Girona: Jaume I nº 5,1er. Telèfon: 630900925. Facebook:
Cursos de relaxació i altres

 

Realitzar un bon aprenentatge psicoeducatiu en tècniques de relaxació ens ajuda a gestionar millor, de manera més tranquil·la, serena i positiva, les diverses actituds, conductes i decisions que anem realitzant constantment durant el nostre dia a dia.
Els cursos de relaxació que duem a terme tant a nivell grupal com individual, consisteixen en un aprenentatge de diverses tècniques de respiració, relaxació física i mental, així com també estratègies de visualització i meditació. Aquests recursos generen una sèrie de canvis positius en la persona i en el seu entorn immediat.
Incorporar la relaxació en la nostra vida diària implica assolir un hàbit que cal anar regularitzant paulatinament, fins el punt d’aprendre a relaxar-nos només en 10-15 minuts.

velasverdes
D’altra banda, a Psicoteràpia integral Girona-Barcelona prioritzem les necessitats específiques de cada persona, i per tant, al llarg  del curs es van aplicant tècniques enfocades a l’assoliment dels objectius acordats prèviament pels assistents, que tenen relació amb alguna fita personal. En definitiva doncs, durant aquest curs facilitem que mitjançant recursos propis i d’altres apresos, siguem capaços de gestionar de forma més adaptada i coherent els nostres pensaments, emocions i conductes.
Així doncs, us convidem a que realitzeu amb nosaltres un curs de relaxació perquè experimenteu “en la pròpia pell” els beneficis de relaxar-se, assolint un equilibri més profund entre el cos i la ment. Tot seguit podeu llegir el següent testimoni, que expressa la seva experiència en la relaxació (Espel, 2014).

“Laura:
En mi mente se creaban instantáneas de lo sucedido con mucha facilidad, era como si tuviese un montón de fotografías en mi cabeza, como fotogramas en mi mente, que aparecían a todas horas.
Ahora utilizo la visualización para irme a lugares tranquilos, de paz, de energía. No sé cómo se ha producido el cambio, poco a poco mi mente ha ido olvidando las imágenes dañinas y ha dado paso a la luz en mi mente. He podido ver los colores y sentido el agradable tacto de la hierba en mis pies”

 

A Psicoteràpia integral Girona-Barcelona realitzem els següents cursos de formació presencials o semi-presencials dirigits a particulars o empreses:

 

  • Intel·ligència emocional i habilitats empàtiques
  • Gestió de conflictes en l’àmbit laboral
  • Gestió del temps i estrès laboral
  • T’apuntes a deixar de fumar amb tècniques de relaxació?
  • Aprenc a relaxar-me
  • Coaching i motivació personal
  • Tècniques de comunicació
  • Habilitats socials
  • Com puc gestionar un procés de dol?