Barcelona: Bellafila nº 4. Telèfon: 630591116 gemmapsicologaclinica.blogspot.com
Girona: Jaume I nº 5,1er. Telèfon: 630900925. Facebook:
Consultes breus

 

En certs moments de la nostra vida passem per situacions de dubtes, decisions difícils, crisis existencials, problemes o situacions traumàtiques en les que sovint no sabem com gestionar o afrontar de forma adequada.
En aquestes circumstàncies, en les que ens trobem davant de cruïlles vitals, tot i que som conscients de que prendre un camí o un altre depèn exclusivament de nosaltres, sovint sentim que la nostra força vital minva. Per tant, valorar la possibilitat de rebre ajuda des d’una visió més objectiva, externa i professional pot esdevenir una alternativa a considerar.
A les nostres consultes disposem de dues terapeutes que duran a terme  aquest assessorament puntual, mitjançant un nombre breu de consultes o fins i tot, d’una sola.


Entenem que el fet de poder escoltar i compartir aquests moments amb un professional ens pot facilitar eines per a percebre allò que ens amoïna des de una altra perspectiva, i en conseqüència, ampliar la consciència i visió reflexiva, decidint de forma resolutiva el que creiem més adequat per la nostra situació.