Barcelona: Bellafila nº 4. Telèfon: 630591116 gemmapsicologaclinica.blogspot.com
Girona: Jaume I nº 5,1er. Telèfon: 630900925. Facebook:
Què fem?

 

En el nostre espai oferim a les persones un temps per a elles, per a conèixer i desenvolupar les seves habilitats, dificultats, somnis i projectes. Un espai per l’autoconeixement, la transformació i la renovació.

Les professionals de Psicoteràpia Integral Girona-Barcelona pretenem donar una resposta integradora centrada en les necessitats de la persona que ve a la nostra consulta. Aquesta resposta sorgeix d’un diàleg reflexiu de coneixements entre el psicoterapeuta i la persona.

Sovint les persones passem per situacions que ens poden causar un malestar puntual, com per exemple problemes de parella, familiars o socials, situacions de dol, situacions internes, personals o laborals de bloqueig, etc. En aquests moments és aconsellable rebre assessorament u orientació per part d’un professional. Nosaltres ens caracteritzem per realitzar  un tipus de consulta enfocada a aquestes necessitats concretes.

Un altre dels àmbits de la nostra feina és la formació. Oferim tot un ventall de cursos destinats a persones i empreses, amb l’objectiu d’ensenyar d’una forma psicopedagògica i alhora lúdica, estratègies i pautes conductuals per millorar el rendiment funcional en l’àmbit vital, laboral i interpersonal.

D’altra banda, amb les tècniques d’estimulació cognitiva, volem ajudar a totes aquelles persones i famílies que passen per una situació en la que és troben amb el desafiament de millorar el seu rendiment cognitiu i funcional.